}

Schiestraat 114 Noordwijk - Noordwijk

Woonoppervlak 144 m²

Aantal kamers 4

Bouwjaar 2019

Type woning half vrijstaande woning

In het groene Boechorst: "Voorhof" nabij de Schie, recht tegenover landgoed Offem wordt gestart met de verkoop van 8 unieke 2-onder-1-kap woningen.

De woningen
De woningen kenmerken zich door een in het oog springende en eigenwijze kapvorm. Deze geeft uitdrukking aan het belang van de plek waar de acht woningen zijn gesitueerd. Het lijnenspel van de kappen geeft losheid aan de onderlinge samenhang en zorgt voor dynamiek in het gevelbeeld. De woningen hebben een eigentijdse architectuur met stijlkenmerken uit de jaren '30. De kap geeft de woningen aan beide zijden een gelijkwaardige uitstraling. De woningen hebben als het ware twee voorgevels. Grote raampartijen op de hoeken van de woningen ondersteunen het lijnenspel van de kap. De entrees van de woningen zijn terugliggend en worden door betonnen luifels overdekt. De toegepaste materialen zorgen voor samenhang met de overige woningen in de wijk.

Functionele indeling
De woningen hebben een heldere en functionele indeling. Op de begane grond biedt de lichte eetplek zicht op de straat en heeft de woonkamer uitzicht op de tuin. Op de verdieping heeft de woning drie ruime slaapkamers en een royale badkamer voorzien van een ligbad en een tweede toilet. De kapvorm geeft de zolder verrassend veel ruimte met (mogelijheid voor) een extra ruime vierde slaapkamer.

De woning wordt met een uitbouw opgeleverd.

Over deze woning

Aangeboden sinds oktober 2018
Aanvaarding oktober 2019
Soort bouw nieuwbouw
Soort dak samengesteld dak
Aantal badkamers 1
Aantal woonlagen 3
Isolatie volledig geisoleerd
Verwarming cv-ketel
Warm water cv-ketel
Cv-ketel cv-ketel
Eigendomssituatie volle eigendom
Ligging in woonwijk
Tuin achtertuin, voortuin
Achtertuin aan te leggen
Ligging tuin noordoosten
Soort parkeergelegenheid openbaar parkeren
Afspraak maken

Prachtige nieuw te bouwen 2/1-kapwoning in het Plan Boechorst

Plan boechorst