Plan Singels 2 type Aster en Anemoon - Voorhout

Woonoppervlak 164 m²

Aantal kamers 5

Bouwjaar 2019

Type woning half vrijstaande woning

Woningen om van te watertanden

De twee-onder-één-kapwoningen bevinden zich op een bijzonder fraai stukje van Hooghkamer Singels. Omringd door groene hagen en met de achtertuin direct aan het water De Molentocht staat elke woning garant voor ultiem buitengenot en schitterende vergezichten. 

 

Unieke uitstraling

Riant, robuust en chic. Zo laten de woningen zich het beste omschrijven. Met hun duurzame materialen en rijke detailleringen doen zij denken aan de traditionele huizen van de lokale bollenkwekers. De ruime woningen bestaan hoofdzakelijk uit metselwerk in warme tinten, met grote raampartijen en houten geveldelen in lichte kleuren. Gevarieerde kapvormen en houten accenten geven elke woning een unieke uitstraling. Opties als uitbouwen, dakramen en dakkapellen versterken die eigenheid nog eens. 

Statige twee-onder-één-kapwoningen

De twee-onder-één-kapwoningen manifesteren zich als statige, villa-achtige huizen aan de brede laan. Elk huis bestaat uit twee individueel ontworpen woningtypen: Aster en Anemoon. 


Ruim en SlimWonen

In deze vrijstaande en twee-onder-één-kapwoningen heeft u ruimte voor het hele gezin. De woonkamer op de begane grond is ruim opgezet en, dankzij de vele raampartijen, zeer licht. De luxe, open keuken heeft een modern design, voorzien van een eiland en is standaard uitgevoerd met energiezuinige Siemens-apparatuur. De drie slaapkamers op de eerste verdieping zijn royaal van formaat. De badkamer is voorzien van een bad, douche en dubbele wastafel. Er is een separate toiletruimte. Beide ruimten zijn voorzien van hoogwaardig sanitair en tegelwerk in een groot formaat. De tweede verdieping is naar wens in te delen. Verder heeft elke woning een eigen, in hout uitgevoerde garage en twee privé parkeerplaatsen op eigen erf. Bovendien zijn alle woningen standaard voorzien van het Heijmans SlimWonen pakket voor automatische aansturing van elektra, verwarming en verlichting. 

Wonen zoals u dat wilt

Beide woningtypen beschikken over een moderne designkeuken met luxe afwerkingsniveau, vanwaar u fraai uitkijkt op het water en de daarachter gelegen parkzone. De royale woonkamer, al dan niet voorzien van een erker, is aan de laanzijde gesitueerd. Heeft u de keuken liever aan de voorzijde, waardoor u vanuit de woonkamer van het fraaie uitzicht geniet? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. 

Vele indelingsmogelijkheden

De tweede verdieping is dankzij de hoge kap zeer ruim en naar eigen wens in te delen. Zo is er voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een grote studieruimte. Heeft u een groot gezin? Dan is deze zolderruimte de plek bij uitstek voor het realiseren van extra kamers en een tweede badkamer. Desgewenst kunt u de tweede verdieping voorzien van een vliering. Er is ook een mogelijkheid om de woning uit te breiden met een kelder en een uitbouw aan de achterzijde op de begane grond. Daarnaast heeft u ook buiten de woning alle ruimte. Uw auto's parkeert u met gemak op eigen terrein. 
 • Woonoppervlakte type Anemoon vanaf circa 164 m² GBO
 • Woonoppervlakte type Aster vanaf circa 169m² GBO
 • Kaveloppervlakte van circa 244 tot 291 m²
 • Lichte, ruime woonkamer
 • Luxe keuken
 • Drie slaapkamers op eerste verdieping
 • Luxe badkamer met ruimte voor bad, douche en dubbele wastafel
 • Separaat tweede toilet op de eerste verdieping
 • Vrij indeelbare, hoge tweede verdieping met ruimte voor twee (slaap-)kamers en een doucheruimte
 • Hoog afwerkingsniveau
 • Standaard vloerverwarming in de gehele woning,
 • Voorzien van een warmtepomp, die naast het verwarmen ook verkoeling kan bieden
 • Houten garage
 • Parkeren op eigen terrein
 • Woningtype Anemoon heeft aan de voorzijde een dakkapel en een erker, type Aster een puntgevel
 • Diverse opties mogelijk, waaronder een uitbouw en indelingswijzigingen

Over deze woning

Aangeboden sinds 19 december 2018
Soort bouw nieuwbouw
Soort dak zadeldak
Aantal badkamers 1
Aantal woonlagen 3
Verwarming warmtepomp met wtw-installatie
Afspraak maken