}

Pieter van Slingerlandstraat 52 - Voorhout

Woonoppervlak 93 m²

Aantal kamers 2

Bouwjaar 2001

Type woning maisonnette

UNIEKE KANS OM ZELF DE LAYOUT VAN JE APPARTEMENT TE BEPALEN NA CASCO AANKOOP! 

Indeling: 

Begane grond: afgesloten centrale entree met bellentableau, brievenbussen, trappenhuis, lift en gezamenlijke fietsenberging. 

2e verdieping: corridor, meterkast, entree appartement, woonverdieping met zeer veel lichtinval door de grote raampartijen. De royale woonverdieping biedt ruimte voor de woonkamer en een open keuken. Middels de trap tussen de keuken en woongedeelte heb je toegang tot de slaapverdieping. 

3e verdieping: de slaapverdieping heeft een stookruimte en een unit met wastafel en toiletten als je bovenkomt. Verder betreft het een open ruimte die nog vrij in de delen is na aankoop. De aanwezige vide geeft een leuk en speels karakter aan het geheel. 

Het appartement wordt casco gekocht zoals het is en door de koper zelf getransformeerd tot woning. Hier krijgt u echter wel hulp en ondersteuning bij indien gewenst, denk hierbij aan een architect, kostendeskundige, bouwkundige en stylist. 

Onder begeleiding van een professionele styliste worden kopers begeleid bij de inrichting van hun woning. Op basis van foto's van eigen meubilair en eventueel een fotocollage met wensen van de kopers, maakt de styliste een samenhangend kleuren- en materialenvoorstel voor de nieuwe woning. 

Om een idee te krijgen wat de verbouwing gaat kosten maakt een ervaren kostendeskundige een bouwkostenraming. Indien gewenst kan hier ook een offerte van een aannemer voor worden opgevraagd. Ideaal ook voor het aanvragen van een hypotheek. 

Over deze woning

Aanvaarding In overleg
Soort bouw Bestaande bouw
Soort dak Plat dak bedekt met bitumineuze dakbedekking
Externe bergruimte 7
Inhoud 270
Aantal badkamers 1 apart toilet
Aantal woonlagen 4
Voorlopig energielabel B
Verwarming Cv-ketel
Cv-ketel Agpo HR Econpact (gas gestookt, eigendom)
Eigendomssituatie Volle eigendom
Ligging In woonwijk
Schuur/berging Box
Soort parkeergelegenheid Openbaar parkeren
Afspraak maken

UNIEKE KANS OM ZELF DE LAYOUT VAN JE APPARTEMENT TE BEPALEN NA CASCO AANKOOP!

Pieter van Slingerlandstraat