Middelweg 49 Kavel 2 - Moordrecht

Woonoppervlak 3247 m²

Aantal kamers

Bouwjaar

Type woning

Unieke landelijke gesitueerde bouwlocatie met een dorpskarakter nabij de Randstad. De dorpse omgeving biedt u alle wenselijke voorzieningen als het gaat om winkels, scholen, sport- en recreatiemogelijkheden, openbaar vervoer en uitvalswegen. De dorpse omgeving houdt niet in dat u ver verwijderd bent van alles wat de grote steden te bieden hebben, zo staat u met ca. 12 autominuten in het centrum van Gouda, 18 autominuten in het centrum van Rotterdam, 32 autominuten in het centrum van Den Haag en 35 autominuten in het centrum van Utrecht. Deze bereikbaar is zo optimaal doordat u met 5 minuten al de A20 op rijdt en binnen 10 minuten de A12. 

-Bestemmingsplan 

Het bestemmingsplan Middelweg 49 Moordrecht is vastgestelde en daarmee onherroepelijk. De bijbehorende toelichting, regels en verbeelding zijn beschikbaar op de website van de gemeente Zuidplas of op te vragen bij de makelaar. 

-De bouwkavel 

Op dit moment is er nog een van de twee kavels beschikbaar. De totale grondoppervlakte van de kavel betreft 3.247 m² en daarbij hoort een bouwvlak voor de woning en het daarbij behorende bijgebouw van ca. 920 m². 

Er zijn nog geen concrete bouwplannen. Daarom is gekozen voor het opnemen van een ruim bouwvlak voor de woning en het daarbij behorende bijgebouw, alsmede een aanduidingsvlak voor het extra bijgebouw, zodat het plan de gewenste flexibiliteit biedt in de exacte ligging van de woningen en bijgebouwen. U als koper heeft op deze manier de optimale vrijheid en mogelijkheden binnen de geboden kaders van het bouwvlak en de uitgangspunten binnen het bestemmingsplan. 

-Bebouwingsmogelijkheden 

De te bouwen woning kent een maximale inhoud van 750 m³ (exclusief de wettelijke vrijstellingen conform het besluit omgevingsrecht). Het bijgebouw behorende bij de te realiseren woning op kavel 2 kent een maximale oppervlakte van 125 m². Daarbij mag een extra schuur/vrijstaand bijgebouw van maximaal 52 m² gerealiseerd worden op het perceel kadastraal bekend als Moordrecht, Sectie C, nr. 4887. Conform de bouwregels en de verbeelding van het bestemmingsplan is de maximale nok-/bouwhoogte 10 meter. De minimale goothoogte bedraagt 2,5 meter en de maximale goothoogte 6 meter. Met deze maximale inhoud, goot- en nokhoogte is aangesloten bij de woningen in de omgeving. De nieuw te bouwen woning is daarmee, voor wat betreft maat en schaal, passend in de omgeving. 

-Ontsluiting kavel 2 

De kavel is te bereiken vanaf de Middelweg waarbij de inrit vanaf de weg en de toegangsweg naar de kavel worden gedeeld middels een mandeligheid. De genoemde weg loopt vanaf de inrit langs kavel 1 en eindigt waar kavel 2 begint. Zie de situatie/kadastertekening. 

Over deze woning

Aanvaarding In overleg
Eigendomssituatie Volle eigendom
Ligging Aan water en landelijk gelegen
Afspraak maken