Max Sedelaar-info

Max Sedelaar-info

Wij zijn Max Sedelaar

Max Sedelaar NVM Makelaars is reeds 10-tallen jaren actief in de gehele Bollenstreek en Leidse regio. Max Sedelaar Makelaars heeft veel kennis en ervaring in huis. Persoonlijk contact staat voorop, en we spreken elkaar aan met een respectvolle 'je'. Het snel anticiperen op de ontwikkelingen in de markt en het actief combineren van vraag en aanbod maakt dit kantoor tot een van de best verkopende en succesvolste makelaarskantoren in de Bollenstreek en Leidse Regio. 

Met elkaar Habithuis

 ‘Wij’ zijn Max Sedelaar Makelaars, Van Egmond Van Hirtum, Freek Hypotheek en Regiobank. Aanvullende en versterkende expertises onder één dak; Habithuis.

Wij denken en doen vanuit één visie en één gedeeld doel; het allerbeste product, met de allerbeste service voor een eerlijke prijs. Voor ál onze klanten. Bij Habithuis geloven we dat onafhankelijk en deskundig advies over wonen, geldzaken en verzekeringen onze klanten helpt om zorgenvrij te kunnen leven. Zo kunnen zij zelf invulling geven aan hun eigen unieke ‘Ruimte om te Leven’. Zorgeloos en met het volste vertrouwen dat zaken goed geregeld zijn én blijven.