Een huis kopen?

Spannend! We staan voor je klaar...

Een huis kopen

Je koopt een groter huis, je stopt met huren, je verhuist naar een andere plaats, je krijgt gezinsuitbreiding (gefeliciteerd), je gaat voor het eerst samen een huis kopen (spannend!), je wilt kleiner gaan wonen nu de kinderen uit huis gaan, enz. Wat de reden ook is; het kopen van een huis is een belangrijke gebeurtenis. Een bijzondere gebeurtenis; je koopt niet ieder jaar een huis. Er komt veel bij kijken, het gaat om grote bedragen. Dus is het belangrijk dat je goed voorbereid te werk gaat. En daar kunnen wij je zeker bij helpen.

Van hypotheek naar housewarming

  • Dromen en wensen. De 'stel je nou eens voor' fase. Hoe ziet je ideale woning eruit? Wil je een huis of een appartement? In het centrum of juist in het buitengebied? Wat is een 'must' en wat is een 'like'? Zitten jullie samen op één lijn?
  • Budget. De volgende fase vraagt om zicht op je financiële mogelijkheden. Wat is realistisch? Welk bedrag en welke hypotheek passen bij jouw situatie? Wat kunnen je woonlasten zijn? 
  • Bekijken en bieden. Nu je ongeveer weet wat voor woning je zoekt, ga je huizen kijken. Eerst online, maar natuurlijk ook echte bezichtigingen. En dan stap je op een dag het huis van je dromen binnen! Je wilt het hebben, maar ook niet te veel bieden. Een spannend spel van onderhandelingen volgt.
  • Voorlopig koopcontract. Jullie zijn eruit; je bent de koper. Dan is het tijd voor een voorlopig koopcontract. Met natuurlijk een aantal ontbindende voorwaarden; zoals de financiering en mogelijk een (bouwkundige) keuring.
  • Hypotheek. We noemen ‘m nog maar een keer. Het selecteren van de juiste hypotheek die goed bij jou past vraagt om meedenken en deskundig advies. Om maatwerk dus. Niet alleen voor vandaag, maar ook voor de komende jaren.
  • Overdracht. En dan is de grote dag daar. Een laatste check van de woning, het ondertekenen van alle papieren bij de notaris en de ontvangst van de sleutels. Jouw sleutels. Vanaf dat moment is het jouw woning. Gefeliciteerd!
  • Hoera en housewarming. Schoonmaken, verbouwen, inrichten, verhuizen; de meeste mensen zijn maar wat blij als die fase achter de rug is. Weg met kwasten, rolmaat en verhuisdozen. Nu begint het genieten van wonen. En dat mag gevierd worden.  

Wij van Max Sedelaar kunnen je in iedere fase van het koopproces bijstaan. Met deskundig advies, met de juiste tips, met onderhandelingen, met de financiering, etc. Ok, dromen en wensen én die housewarming doe je natuurlijk helemaal zelf. Maar verder helpen we je graag. Bel of stuur een bericht; we staan voor je klaar!

Nieuw in ons aanbod

Voorfoto
Meer informatie
Nieuw

Groenewege 22

Noordwijkerhout

  5 Kamers
  124 m² Woonoppervlak
  179 m² Perceeloppervlak
  Gebouwd in 1980

€ 359.000,- k.k
Voorfoto
Meer informatie
Nieuw

Bloemendaalstraat 32

Noordwijk

  5 Kamers
  114 m² Woonoppervlak
  125 m² Perceeloppervlak
  Gebouwd in 1985

€ 369.000,- k.k.
voorfoto
Meer informatie
Nieuw

Kagerdreef 190

Sassenheim

  5 Kamers
  123 m² Woonoppervlak
  199 m² Perceeloppervlak
  Gebouwd in 1970

€ 350.000,- k.k.

Wat voor huis zoek je? Geef je contactgegevens en wensen aan ons door, wij nemen snel contact met je op. Natuurlijk gaan we direct voor je aan de slag!

Heb je al een huis gevonden en heb je in de onderhandelingsfase hulp nodig? Ook dan staan we voor je klaar. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en tarieven.

 

Wat ons zo uniek maakt

We duiken erin! Je krijgt één vast aanspreekpunt, maar het hele team gaat voor je aan de slag. Als we weten wat je wensen zijn zetten wij al onze kanalen in. We gebruiken daarvoor ons uitgebreide netwerk én social media.

Een huis kopen met Max Sedelaar als aankoopmakelaar bespaart je tijd, geld en zorgen.

 

Maak een afspraak!