Waarom kiezen voor Max Sedelaar Makelaars?

5 redenen om te kiezen voor Max Sedelaar Makelaars

  1. Wij verkopen woningen op basis van een gedegen marketingplan, verkoopstyling, en ons netwerk. We hebben alle middelen in huis om uw woning voor een goede prijs te verkopen.
  2. Wij kennen de markt. Onze beide makelaars houden de ontwikkelingen in de markt nauwlettend in de gaten en laten zich continue bijscholen.
  3. Wij houden ons hoofd koel. Verliefd worden op uw droomhuis is niet verstandig. Zolang de koop nog niet gesloten is, tenminste. En nuchter blijven bij de verkoop van uw huis is al even belangrijk. Max Sedelaar Makelaars blijft objectief en deskundig.
  4. Wij laten regelmatig van ons horen. Communicatie is heel belangrijk. Als u uw huis wilt verkopen of op zoek bent naar uw droomhuis, wilt u weten waar u aan toe bent. We houden u graag op de hoogte.
  5. Wij nemen u werk uit handen. Max Sedelaar Makelaars regelt alle juridische en zakelijke afwikkelingen voor u. Zoals het opstellen van de koopakte, de notariële contracten, het kadastraal onderzoek, enzovoorts. Zo heeft u nergens omkijken naar.