Enkele belangrijke verkooptips

Opgeruimd staat netjes

Niets is belangrijker dan dat uw huis netjes en opgeruimd wordt vertoond tijdens een bezichtiging. Ga er voor de zekerheid van uit dat 'kijkers' ook in keukenkastjes en andere opbergruimten zullen kijken. Hou het strak: verwijder kleine prullaria (tijdelijk) uit uw woning en zorg voor lege, opgeruimde vertrekken.

Schoon en fris

Maak uw bedden netjes op, zorg voor een leeg aanrecht en zorg dat uw badkamertegels blinken! Een schoon, fris huis wekt direct de indruk dat uw huis altijd netjes en met zorg is onderhouden. Kopers vinden dat vanzelfsprekend erg belangrijk: het verhoogt de waarde van uw woning.

Kleine klusjes

Maak een einde aan lekkende kranen, klemmende of piepende deuren en afbladderend behang voordat u 'kijkers' ontvangt. Vindt u bepaalde mankementen te duur of tijdsintensief om te repareren? Bedenk dan dat potentiële kopers dat waarschijnlijk ook vinden...

Rust en ruimte

Vermijd draaiende wasmachines of blaffende honden tijdens een bezichtiging. Zorg voor een vredige, rustige aanblik van uw woning. Overweeg bovendien om felle, scherpe kleuren te vervangen door aardetinten of een lichte afwerking. Zorg ook voor rust in de tuin: snoei en hark uw tuin aan en maai het gras.

Styling

Heeft u een uitgesproken stijl van inrichten? Realiseer u dan dat het verstandiger is om uw woning tijdens de verkoop een gangbare, moderne uitstraling te geven. Uiteraard adviseren wij u daar graag bij.