Aankoopmakelaar

Liefde maakt blind. Zo ook de liefde voor dat ene huis of dat ene appartement. Wij zijn van mening dat u, mede om die reden, een deskundige makelaar aan uw zijde nodig heeft die u adviseert en begeleidt bij één van de grootste aankopen van uw leven.

Aankoopmakelaar Max Sedelaar Makelaars helpt u graag als u een droomhuis op het oog heeft.

Bij de aankoop van uw huis verzorgen wij het gehele traject. Wij gaan mee met de bezichtiging van de woning, kijken naar de bouwkundige staat van de woning, onderhandelen scherp over de aankoopprijs, doen kadastraal recherche en eigendomsonderzoek, bepalen voor u de beste voorwaarden voor de koopovereenkomst en controleren voor u het koopcontract. Wij zorgen voor een stressloze gang naar uw uiteindelijke doel: het tekenen van de akte van levering en het belangrijkste de ontvangst van de sleutels van uw nieuwe huis.

Onze kracht ligt dan ook in de persoonlijke en betrokken manier waarop wij u begeleiden bij de aankoop van uw eerste of nieuwe woning. Dat doen wij duidelijk en met alle aandacht die daarbij hoort.

Kortom, Max Sedelaar Makelaars is uw aankoopmakelaar bij de aankoop van uw nieuwe huis in de hele Bollenstreek en Leidse Regio .