Vorige | Volgende

Middelweg 49 _KAVEL2 MOORDRECHT

Vraagprijs € 545.000 k.k.

Neem contact met ons op

0252-214243

info@maxsedelaar.nl

Omschrijving

Unieke landelijke gesitueerde bouwlocatie met een dorpskarakter nabij de Randstad. De dorpse omgeving biedt u alle wenselijke voorzieningen als het gaat om winkels, scholen, sport- en recreatiemogelijkheden, openbaar vervoer en uitvalswegen. De dorpse omgeving houdt niet in dat u ver verwijderd bent van alles wat de grote steden te bieden hebben, zo staat u met ca. 12 autominuten in het centrum van...

Kenmerken

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Ligging
Aan water, landelijk gelegen

Omschrijving

Unieke landelijke gesitueerde bouwlocatie met een dorpskarakter nabij de Randstad. De dorpse omgeving biedt u alle wenselijke voorzieningen als het gaat om winkels, scholen, sport- en recreatiemogelijkheden, openbaar vervoer en uitvalswegen. De dorpse omgeving houdt niet in dat u ver verwijderd bent van alles wat de grote steden te bieden hebben, zo staat u met ca. 12 autominuten in het centrum van Gouda, 18 autominuten in het centrum van Rotterdam, 32 autominuten in het centrum van Den Haag en 35 autominuten in het centrum van Utrecht. Deze bereikbaar is zo optimaal doordat u met 5 minuten al de A20 op rijdt en binnen 10 minuten de A12.

-Bestemmingsplan

Het bestemmingsplan Middelweg 49 Moordrecht is vastgestelde en daarmee onherroepelijk. De bijbehorende toelichting, regels en verbeelding zijn beschikbaar op de website van de gemeente Zuidplas of op te vragen bij de makelaar.

-De bouwkavel

Op dit moment is er nog een van de twee kavels beschikbaar. De totale grondoppervlakte van de kavel betreft 3.247 m² en daarbij hoort een bouwvlak voor de woning en het daarbij behorende bijgebouw van ca. 920 m².

Er zijn nog geen concrete bouwplannen. Daarom is gekozen voor het opnemen van een ruim bouwvlak voor de woning en het daarbij behorende bijgebouw, alsmede een aanduidingsvlak voor het extra bijgebouw, zodat het plan de gewenste flexibiliteit biedt in de exacte ligging van de woningen en bijgebouwen. U als koper heeft op deze manier de optimale vrijheid en mogelijkheden binnen de geboden kaders van het bouwvlak en de uitgangspunten binnen het bestemmingsplan.

-Bebouwingsmogelijkheden

De te bouwen woning kent een maximale inhoud van 750 m³ (exclusief de wettelijke vrijstellingen conform het besluit omgevingsrecht). Het bijgebouw behorende bij de te realiseren woning op kavel 2 kent een maximale oppervlakte van 125 m². Daarbij mag een extra schuur/vrijstaand bijgebouw van maximaal 52 m² gerealiseerd worden op het perceel kadastraal bekend als Moordrecht, Sectie C, nr. 4887. Conform de bouwregels en de verbeelding van het bestemmingsplan is de maximale nok-/bouwhoogte 10 meter. De minimale goothoogte bedraagt 2,5 meter en de maximale goothoogte 6 meter. Met deze maximale inhoud, goot- en nokhoogte is aangesloten bij de woningen in de omgeving. De nieuw te bouwen woning is daarmee, voor wat betreft maat en schaal, passend in de omgeving.

-Ontsluiting kavel 2

De kavel is te bereiken vanaf de Middelweg waarbij de inrit vanaf de weg en de toegangsweg naar de kavel worden gedeeld middels een mandeligheid. De genoemde weg loopt vanaf de inrit langs kavel 1 en eindigt waar kavel 2 begint. Zie de situatie/kadastertekening.


Bijzonderheden:

- KAVEL 2 is ca. 3.247 m² met een bouwvlak van ca. 920 m²;
- Op de beschikbare kavel mag een vrijstaande woning met bijgebouwen gerealiseerd worden;
- Een vrijstaande woning met een maximale inhoud van 750 m³ (exclusief vrijstellingen);
- Een bijgebouw van maximaal 125 m²;
- Maximale nokhoogte van 10 meter;
- Minimale goothoogte bedraagt 2,5 meter;
- Maximale goothoogte 6 meter;
- Een extra schuur/bijgebouw behorende bij kavel 2 van ca. 52 m²;
- 1/2 aandeel in een mandelig perceel aangaande de gedeelde inrit vanaf de Middelweg (zie foto's):

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
3247 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Moordrecht
Sectie
D
Perceel
4321
Oppervlakte
1385 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Moordrecht
Sectie
D
Perceel
3721
Oppervlakte
35 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Moordrecht
Sectie
C
Perceel
4887
Oppervlakte
1827 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan water, landelijk gelegen

Foto's